Количка

0 артикула

Намери продукти по

формат

Цвят на Хартията

НачалоМарки

Heyda

Филтри
Heyda

Heyda

Всички ние в Магазини за Художнически и Хоби Крафт материали Слънчоглед сме горди да бъдем партньор на Немския лидер на пазара за безкиселинни хартии и крафт материали Heyda.

Heyda, Knorr Prandell Creative, Stewo и Brunnen са търговски марки част от портфолиото на търговеца Baier Schneider.

Слънчоглед поддържа в наличност в магазините си за Крафт Материали в София и Варна и в онлайн магазина всички продукти от каталога на Heyda, извършвайки редовни доставки на всеки 4 седмици.

В нашия онлайн магазин ние поддържаме видими само продуктите в наличност, при временно изчерпани наличност на конкретен продукт той не би се показал.

Ако не виждате продукта, който търсите моля пишете ни на email sales@slanchogled. com и ще Ви отговорим с приблизителна дата на доставка.

Като всеки търговец с необхватна гама от крафт продукти Heyda непрекъснато обновява гамата, за да отговори на новите търсения за цвят и дизайн. Номенклатурата на Слънчоглед отразява тази вибрация своевременно.

Гамата продукти предлагани от Heyda и Слънчоглед включва артикули като:

  • безкиселинни хартии и картони Heyda, популярни за сватбени покани, поздравителни картички, албуми за спомени (скрапбук албуми) и интерорна хартиена украса.
  • крафт перфоратори (пънчове), ножици за украсително изрязване на хартия, скалпели за хартия и подложки за рязане с тях.
  • малки елементи за украса, въженца и панделки

 

 

882

продукти

Продукти

Страница 1 от 56
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»