Категории

Блог

Продукти

Партньорската програма на Слънчоглед – Арт, Хоби и Крафт Материали ООД дава възможност на всеки за получаване на комисионна от извършени продажби чрез споделяне на линк към продукт или категория от нашия сайт.

Афилиейт програмата на Слънчоглед е лесна за работа и не изисква технически познания.

Когато клиентът кликне върху споделените линкове и направи поръчка, афилиейт партньорът получава 5% комисионна от сумата на закупените артикули.

Ако клиентът е нов потребител на нашия сайт и направи регистрация, той ще получи 10% отстъпка от първата си поръчка.

Партньорската програма на Слънчоглед е насочена към художници и хора, занимаващи се с ръчна изработка на изделия.


Как работи?

Необходимо е партньорите да направят регистрация в сайта на Слънчоглед, където да посочат страница, блог или социална медия, в която споделят теми, свързани с рисуване и майсторене.

Ние ще активираме партньорския профил и ще се свържем с партньора за уточняване на възможностите за банери и конкретни текстови линкове, които могат да се използват.

Когато читател на блог или последовател в социална медия кликне върху линка, нашата система проследява поведението и натрупва поръчките и сумите по тях в потребителския акаунт на партньора.

Партньорите могат да следят стойностите на поръчките като се логнат в своя афилиейт профил.


Кога и как се изплаща генерираната сума?

Комисионната от 5% за продажбите, генерирани през линка, се изплаща в края на всеки календарен месец или при натрупване на минималния лимит за изплащане от 30 лв в посочена от партньора банкова сметка. Комисионни за пазаруване през линка се генерират само от други хора, а не от самия партньор.

Комисионната се изплаща, съгласно хонорар-сметка от Българското данъчно-осигурително законодателство.

Слънчоглед – Арт, Хоби и Крафт Материали ООД запазва правото си да прави промени в условията на партньорската програма.

Формуляр за регистрация като афилиейт