Партньорската програма на Слънчоглед – Арт, Хоби и Крафт Материали ООД дава възможност на всеки за получаване на комисионна от извършените продажби чрез споделяне на линк към продукт или категория от нашия сайт.

Афилиейт програмата на Слънчоглед е лесна за работа и не изисква технически познания.

Когато клиентът кликне върху споделените линкове и направи поръчка афилиейт партньора получава 5% комисионна от сумата на закупените артикули.

Ако клиентът е нов потребител на нашия сайт и направи регистрация, той ще получи 10% отстъпка от първата си поръчка.

Партньорската програма на Слънчоглед е насочена към художници и хора занимаващи се с ръчна изработка.

Как работи?

Необходимо е партньорите да направят регистрация в сайта на Слънчоглед, където да посочат сайт, блог или социална медия, в която споделят теми, свързани с рисуване и майсторене.

Ние ще активираме партньорския профил и ще се свържем с партньора за уточняване на възможностите за банери и конкретни текстови линкове, които могат да се използват.

Когато читател на блог или последовател в социална медия кликне върху линка, нашата система проследява поведението и натрупва поръчките и сумите по тях в потребителският акаунт на партньора.

Партньорите могат да следят стойностите на поръчките като се логнат в своя афилиейт профил.

Кога и как се изплаща генерираната сума?

Комисионната от 5% за продажбите, генерирани през линка се изплаща в края на всеки календарен месец или при натрупване на минималния лимит за изплащане от 30 лв в посочена от партньора банкова сметка.Комисионни се генерират само за поръчки през линка на други хора, а не на самия партньор.

Комисионната се изплаща, съгласно хонорар сметка от Българското данъчно-осигурително законодателство.

Слънчоглед – Арт, Хоби и Крафт Материали ООД запазва правото да прави промени в условията на Партньорската програма.

Register

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."